dijous, 2 de febrer del 2012

ESCOLA TANCADA

Bona tarda. Des del Departament de la Generalitat ens han fet arribar una comunicació per tancar l'escola degut a les previsions meteorològiques. Aquí teniu les instruccions:

D’acord amb les recomanacions de Protecció Civil i atès el risc derivat de les condicions meteorològiques , és convenient que els centres educatius dels Serveis Territorials a Barcelona Comarques finalitzin les activitats escolars esglaonadament de manera que puguin tancar a partir del migdia. En conseqüència, les direccions dels centres han de posar-se en contacte amb les famílies per a informar-les i que es facin càrrec dels seus fills/es. Els directors i directores cal que assegurin que la informació ha arribat a cada família. Els centres han de romandre oberts fins que tot l’alumnat hagi marxat.

Així doncs l'escola romandrà tancada aquesta tarda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot i la nota del Departament (diu que és convenient que les escoles finalitzin les seves activitats al migdia, no que és obligatori), em sembla desmesurat el de que ahir per la tarda es tanqués l'escola.
Per la tarda hi ha escola de les 15 a les 16'30h. i a les 17 h. o més aviat els alumnes i els professors, podrien haver estat a casa seva.
A Olesa no va nevar i fins i tot va sortir el sol.
Aquesta vegada em sembla que "ens hem pujat al carro abans d'hora o al carro que ens ha interessat".
Si un altre punt de decisió a l'hora de tancar l'escola va ser perque molts professors viuen fora d'Olesa, dir-vos que jo treballo a Vilafranca, m'hi vaig posar a les 9h. del matí i vaig finalitzar la meva jornada a les 17,30h. Vaig tornar cap a Olesa entre les 18 i 18,15h. i no vaig tenir cap problema, la carretera estava en perfecte estat.
A més a més el comunicat del departament deia que s'havia de contactar amb les famílies per informar-les i la única informació que vàren tenir els pares que anaven a acompanyar els nens a l'escola o els nens que hi van sols, és que quan van arribar per la tarda a l'escola es van trobar que no hi havia classes.
La veritat, tot plegat em sembla desmesurat,és la meva opinió personal i he considerat convenient reflexar-la.
Maricela Hernández