dilluns, 2 d’octubre del 2017

COMUNICAT RESPECTE A LA CONVOCATÒRIA DE VAGA DEL 3 D'OCTUBRE

Benvolgudes famílies;
La repressió tan brutal i les imatges tan horroroses dels cossos policials estatals contra una societat catalana completament pacífica, que l’únic que volia era defensar un dret tan bàsic com el dret a decidir el seu futur, ens porten a la necessitat de respondre-hi com a treballadors i treballadores amb un dels instruments més preuats que tenim: la VAGA.
Les imatges d’ahir són més greus perquè moltes de les actuacions policials es van produir en escoles i instituts, llocs on s’ensenya democràcia, a ser ciutadà, drets i pau. Sempre hem treballat a les nostres escoles partint del principi que amb violència no se solucionen els conflictes. Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals, hem de respondre-hi acollint-nos al dret de vaga. L'alumnat, la societat, la resta de l’Estat, Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats i acceptarem com guanya la força davant la raó.
Davant aquesta convocatòria d’aturada general, demà dimarts 3 d’octubre, l’escola romandrà oberta complint els serveis mínims establerts pel Departament d’Ensenyament: una persona de la Direcció i un/a mestre/a per cada 6 grups-classe d’Educació Infantil i Primària.
El dret a vaga és una opció personal de cadascun dels treballadors i per aquest motiu no podem desenvolupar aquell dia una activitat lectiva ordinària. S’establirà un calendari d’activitats adaptat a la disponibilitat de personal a l’escola i al nombre d’alumnes que hi assisteixin.
NO hi haurà servei d’acollida.
El servei de menjador funcionarà també amb serveis mínims, d’acord amb l’opció personal de les treballadores del servei d’exercir el seu dret de vaga.

L'Equip Directiu