divendres, 30 de desembre del 2011

DINAR DE MESTRES I AMIC INVISIBLE

Els grans de l'escola ens reunim al voltant de la taula per celebrar l'arribada de Nadal...entre bones viandes i moltes rialles ens acomiadem del 1r trimestre que ha passat volant!!!!

NADALES I TURRONS

Com és tradició a l'escola, l'últim dia del primer trimestre fem un acte ben bonic: ens reunim tots els alumnes de l'escola i cantem unes Nadales (que ens han ensenyat els mestres de música) i mengem neules, turrons i altres menjars típics de Nadal. I "como muestra un botón" (frase que no acabo d'entendre!!!!, més aviat seria "como muestra unas fotos"), doncs aixó...aquí teniu unes fotos. BONNN NNNADAL!!!!!I FELIÇ ANY NOUUU!!!

dijous, 15 de desembre del 2011

SETMANA FINAL D'ANY

Benvolgudes famílies,

S’acosta la fi de l’any 2011, i per tant la del primer trimestre del curs. Fins aquesta setmana no hem tingut clar quin seria l’horari per l’últim dia d’escola, però ara que ja ho sabem us passem un resum de la setmana vinent:

DILLUNS 19

Portar a l’escola el regal d’amic (in)visible

DIMECRES 21

Portar a l’escola les menges tradicionals de Nadal: neules, torrons, polvorons, etc. Recordeu que no ho ha de portar cada alumne/-a, si no per famílies.

DIJOUS 22

Darrer dia d’escola.

L’horari serà de 09:00 a 13:30h. El servei de menjador funcionarà normalment i el transport escolar realitzarà el servei a les 15:00h.

Totes les famílies esteu convidades a veure el nou aparador d’art de l’escola. Aquest any tenim un relleu de Josep Massana, un escultor de la comarca. A més us invitem a veure els tallers de plàstica que estem fent aquest any. A les 13:00h us obrirem les portes per tal que pugueu passejar-vos pels passadissos abans de recollir els vostres fills.


Molt bones festes i

feliç any nou!!

dilluns, 5 de desembre del 2011

Ens acomiadem del Marc

Els mestres de l'escola Pont de l'Arcada han rebut una sorpresa per part del Marc. El Marc marxa de l'escola i per deixar un bon record ens ha fet jugar a jocs col·laboratius. Després tots junts hem anat a dinar i ens hem acomiadat el millor que hem pogut.
Que et vagi molt bé Marc, et trobarem molt a faltar!!!!